Om os


Vestre Boulevard 24

 

Vi er et center for velvære og sundhed, forebyggelse og helbredelse.               


Vi tror på sammenhænge og helhed i helbredet.

 

I klinikkerne undersøger, behandler, vejleder og rådgiver vi patienter med problemer i led, muskler og bevægeapparatet i øvrigt. I behandlingen fokuserer vi meget på forebyggelse og årsagssammenhænge. Dette er forhåbentligt med til at forhindre tilbagefald.

 

Vores fælles mål er at du med din krop er i god balance.
Du kan frit, uden henvisning, kontakte alle behandlere.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vestre Boulevard 24.

BEHANDLINGER


Kiropraktik

 

Kiropraktik er en metode til at undersøge, behandle og forebygge lidelser i og fra bevægeapparatet.

Chokbølgeterapi

 

Chok- og trykbølger kan behandle en lang række

kroniske tilstande, som før var meget svære at behandle. Smerter i lang tid fra sener og ledbånd, og deres hæfte på knoglen er behandlingens vigtigste styrke.

Fysioterapi

 

Fysioterapeuten har mange års erfaring med behandling og individuel instruktion i øvelser og korrektion af holdning og arbejdsstillinger efter grundig undersøgelse.

Akupunktur

 

Behandlingen kan lindre smerter fra muskler og led samt hovedpine. Dette sker ved at stimulere nerverne i områder relateret til symptomerne, hvilket medfører lokalt øget blodtilstrømning og udskillelse af smertedæmpende hormoner. 

Massage

 

Massage kan bruges i behandling af en række muskellidelser, både akut og mere kroniske. Der arbejdes med dybdegående massage, udspændingsmassage, samt triggerpunktsmassage.

Zoneterapi

 

Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflexzone. Ved at behandle de ømme reflexzoner med særlige trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens natrlige balance.