Rene Bjørn Madsen, fysioterapeut og akupunktør - Uddannet fysioterapeut 2004. - Uddannet akupunktør 2008, SA-registreret og efterudannet i Kina 2009. Gennem flere år har jeg brugt meget tid på kurser i skulderdysfunktion, problematikker i øvre overkrop, stressbehandling, ergonomi, nedsat bevægelse og smertebehandling ved akupunktur. Jeg har stor erfaring med akupunktur til f.eks. muskelskader som følge af overbelastning samt genoptræning af stabilitet, holdning og balance. Det der for mig har været det væsentlige i behandling er, at betragte kroppens funktion som en helhed i stedet for at se isoleret på hver enkelt lidelse. Jeg arbejder efter “hjælp-til-selvhjælps”-princippet og arbejder meget tværfagligt for at sikre patienten det bedste behandlingsforløb. Disse arbejdsprincipper bliver yderligere virkeliggjorte gennem samarbejdet på Vestre Boulevard 24. Min praksis på Vestre Boulevard 24 i Aars er desærre uden ydernummer. Læs mere om fysioterapi her.
Forsiden Vestre Boulevard 24 Træning for Alle Kiropraktisk Klinik Fysioterapi Klinik Chokbølgebehandling Massage Zoneterapi Sundhedsordning Krop Shop Kontakt Åbningstider og priser
Vestre Boulevard 24 - 9600 Aars - 98 62 22 22 - post@vb24.dk
Sundhedscentret, hvor et enestående tværfagligt samarbejde sikrer dig den bedste behandling.
Sundhed er bedst, når den varer ved Klinik & Træning
Følg “Træning for Alle” på Facebook    - bliv opdateret på tilbud og events
Nyheder & information Træn for 149,-/måned! gratis oprettelse - ingen binding. ________________ Vi tilbyder akupunktur i forbindelse med fysioterapi.