Peter Junker, kiropraktor - Jeg er uddannet kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic i USA, og afsluttede uddannelsen i dec. 1986. - Jeg er medlem af Dansk Kiropraktor Forening. - Jeg er autoriseret af sundhedsstyrelsen, og har praksis med ydernummer. Adressen Vestre Boulevard 24 i Aars huser kiropraktisk klinik i fællesskab med Fysioterapi klinik og træningscentret "Træning for Alle, Ryg- og Træningscenter". Jeg er født i 1963. I 1987 og 88 var jeg ansat på kiropraktisk klinik i Hobro, og i 1989 startedes egen praksis i Støvring. 1994 flyttedes praksis til Aars i Kimbrergården, og i 2000 købtes ejendommen Vestre Boulevard 24. Her er vi konstant igang med at skabe et sted med flere fag, genoptræning, vejledt motion - og motion, i en ikke-sygelig atmosfære, og med et komplet tilbud til folk med ondt i kroppens muskler og led. Vi er både en direkte akut indgang, genoptræning og motion. Se mere under andre emner her på hjemmesiden. I 1988 afsluttedes specialeuddannelse i idrætsskader, med CCSP eksamen (certified chiropractic sports phycisian) og især i perioden 1990 til 94 deltog jeg ved flere nationale og internationale idrætsstævner som kiropraktor. Deltagelse ved få EM stævner i styrkeløft var højdepunkterne. Erfaring med sportsskader og idrætsverdenen blev skabt i disse år.
Forsiden Vestre Boulevard 24 Træning for Alle Kiropraktisk Klinik Fysioterapi Klinik Chokbølgebehandling Massage Zoneterapi Sundhedsordning Krop Shop Kontakt Åbningstider og priser
Vestre Boulevard 24 - 9600 Aars - 98 62 22 22 - post@vb24.dk
Sundhedscentret, hvor et enestående tværfagligt samarbejde sikrer dig den bedste behandling.
Sundhed er bedst, når den varer ved Klinik & Træning
Følg “Træning for Alle” på Facebook    - bliv opdateret på tilbud og events
Nyheder & information Træn for 149,-/måned! gratis oprettelse - ingen binding. ________________ Vi tilbyder akupunktur i forbindelse med fysioterapi.